Københavns Maskinservice Stiga


Hvad producerer Stiga?


Stiga er en af de førende producenter inden for havetraktorer og knækstyrede ridere, der giver stor køreglæde og mange muligheder for private og professionelle.Græsklipper fra Stiga i høj kvalitet

Kvalitetsleverandør

Stiga har eksisteret i 80 år og har solgt mere en 24 millioner maskiner i 80 lande.

Proffesionel græsklipper fra Stiga

Kundernes favorit

Når først du har prøvet en Stiga, vil det blive din foretrukne resten af livet.

En græsslåmaskine fra Stiga

Hurtig levering

Stiga sælger prisbevidste produkter, der leveres hurtigt, så du kan komme i gang med projektet.
Hvad sælger vi fra Stiga?

Stiga leverer alle slags plæneklippere fra små håndskubbere, til mellemstore ridere og sågar redskabsbærere i højeste kvalitet. Københavns Maskinservice har valgt at fokusere på riderne fra Stiga, som du er velkommen til at få en prøvetur på. Du skal blot ringe til os på 36 49 75 25 eller udfylde vores kontaktformular her, så kommer vi ud og laver en demonstration for dig.
Hvorfor er Stiga så godt?


Stiga har gjort en dyd ud af at producere og levere høj kvalitet, der tager højde for ergonomisk udviklingsarbejde uden at gå på kompromis med miljøet. Dette skyldes, at Stiga ejes af Global Garden Products, der er en af Europas førende producenter af haveprodukter- og redskaber.

Stiga som brand kan i princippet bære sin egen vægt uden det store firma bag sig, men det drager fordel af veletableret handelsaftaler, leverandøraftaler m.m., som holder prisen i bund. Det kommer i sidste ende også dig som slutbruger til gode.


Lagerføring og leveringstid


Københavns Maskinservice har et stærkt samarbejde med én af Danmarks dygtigste Stigaforhandlere, og vi kan derfor altid levere din vare hurtigt til den rigtige pris.Historien bag Stiga


Stiga er et varemærke, der blev grundlagt i Sverige tilbage i 1934. Brandet er i dag udvidet til at inkludere blandt andre Stiga Sports, der producerer bordtennisudstyr, kælke og bordhockey. Oprindeligt hed virksomheden Stiga AB, som i 1980 blev ført videre under GGP Sweden AB. Stiga er derfor nu i samme hus som Mountfield, Castelgarden, Alpina og Atco. Ved at have så mange brands i samme portefølje kan man udnytte kompetencerne på tværs af brandsne, hvilket i sidste ende giver bedre og billigere produkter for slutbrugeren.