Københavns Maskinservice Om Os

Om Københavns Maskinservice

Velkommen til Københavns Maskinservice ApS


Hos Københavns Maskinservice ApS kan vi ordne alle typer have- og parkmaskiner, og vi flere års erfaring med salg og service af mindre entreprenørmaskiner.

I dag er vi stolte af ikke blot at kunne servicere en lang række boligselskaber og kommuner, da flere og flere private virksomheder heriblandt gartnere og entreprenører overlader problemerne med deres maskiner til os.

Hos Københavns Maskinservice byder vi alle maskiner velkomne. Derfor sælger vi også både nye og brugte maskiner, som du finder her på siden.

Har du brug for akut hjælp, skal din maskine serviceres eller mangler du en ny maskine? Så må du ikke tøve med at kontakte os. Vi ser frem til dit opkald.


 


Vores kunder

Vores kundeskare består af mange forskellige typer kunder. Vi har derfor et stort kendskab til de fleste typer maskiner lige fra den helt billige plæneklipper til proffesionelt entreprenør materiel.

Fælles for alle vores kunder er, at de værdsætter den hurtige og pålidelige service, som vi leverer. Her kan du se et lille udpluk af de kunder København Maskinservice servicerer.

 


Boligselskaber

Vi har stor erfaring med at servicere boligselskaber, så det sikres, at I altid har fuldt funktionelle maskiner, når i skal bruge dem. Vi har også mange års erfaring med at rådgive boligselskaber, når de anskaffer nye maskiner. I samråd finder vi de have- og parkmaskiner, som egner sig bedst til de opgaver, I skal have udført. Kontakt os nu, så finder vi den bedste løsning.

Maskinservice_kommuner

Kommuner

Hos Københavns Maskinservice nyder vi godt af vores mange års erfaring, når vi rådgiver kommuner omkring køb og/eller vedligeholdelse af maskiner. Når aftaler om indkøb af maskiner og serviceaftaler skal indgås, sidder vi gerne med ved bordet, hvor vi byder ind med vores viden indenfor have- og parkbranchen. Kontakt os her og hør, hvad vi kan gøre for jer.

Maskinservice_Have-og-park

Have & Park

Vi servicerer og sælger vi alt indenfor have- og parkmaskiner. Vi har alt fra redskabsbærere, kompakttraktorer, ridere og fejemaskiner til løvsugere, blæsere, hækkeklippere, rotorklippere og meget mere i den bedste kvalitet. Derudover forhandler vi reservedele til de fleste have- og parkmaskiner. Kontakt os her, hvis du har nogle spørgsmål.

 


Maskinservice_Ejendomservice

Ejendomsservice

Hos Københavns Maskinservice servicerer vi alle typer af maskiner. Derfor kan vi også ordne alle maskiner til ejendomsservicevirksomheder. Vi sørger for, at du er kørende hurtigst muligt, samt at din maskine altid bliver serviceret på bedste vis! Hos os er kunden i fokus, og derfor kan du altid forvente den højeste kvalitet. Savner din maskine en god service? Ring til os her.

Maskinservice_Gartnere

Anlægsgartnere

Vi har gennem flere år opbygget en dybdegående forståelse for anlægsgartnerens behov. Derfor kan du i dag få top professionel rådgivning essentielle maskiner. Vi forhandler og servicerer plæneluftere, vertikalskærere, fræsere og meget andet til anlægsgartnere. Desuden er vi eksperter i batteridrevne havemaskiner fra Pellenc. Læs mere om Pellenc her.

Maskinservice_Ejendomservice

Private

Hos os vil gerne byde alle velkommen med deres maskiner, eftersom intet problem er for småt til at blive taget op. Derfor servicere og sælger vi gerne til private på lige fod med virksomheder og offentlige institutioner. Vi kan håndtere alle typer maskiner uanset mærke og model. Så hvis din maskine trænger til et eftersyn, må du ikke tøve med at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig.

 

 

Københavns maskineservice
Københavns Maskinservice
Reparation af maskiner københavn
Maskinreparation københavn
Maskinservice københavn
Reparation af entreprenørmaskiner københavn
Københavns maskinservice ApS
Service af have- og parkmaskiner
Reparation af maskiner i københavn
Reparation af gartnerimaskiner
Københavns Maskinservice


Vores værdier

Hos Københavns Maskinservice er du mere end bare et nummer. Du bliver en del af en familie. Derfor vil vi gerne møde dig øjenhøjde uden en formel eller jargonfyldt omgangstone, så vi kan sikrer os, at dine behov bliver hørt, og at vi er enige med hinanden. Kom endelig forbi og lad os tage en snak, så finder vi den bedste løsning.


Høj kvalitet og service hos Københavns Maskinservice

Service & Kvalitet

Uanset hvilket stykke arbejde vi skal udføre, sætter vi en ære i, at det bliver gjort ordentlig og ned til mindste detaljer. Ingen fortjener lappeløsninger eller andenrangs-maskiner. Derfor sørger vi for, at kvaliteten altid er i top, når du handler med os.

Københavns Maskinservice har kunderne i fokus

Kunderne i fokus

Hos Københavns Maskinservice fokuserer vi på at give dig den bedst mulige service hele vejen. Her skal du føle, at du bliver hørt og får leveret en maskine, som du er tilfreds med. I vores verden findes der ikke halve løsninger. Den skal sidde lige i skabet.

Københavns Maskinservice står for nytænkning og en grøn fremtid

Nytænkning - Grøn Fremtid

København Maskinservice bestræber sig på at være nytænkende og miljøbevidste. Derfor forhandler vi maskiner fra producenter, der værner om miljøet. Vi rådgiver dig til den bedste løsning, der belaster miljøet mindst muligt, og som lever op til dine krav.

 


Vores leverandører

Københavns Maskinservice samarbejder med de bedste leverandører i branchen, så vi kan levere et perfekt resultat til dig hver eneste gang.

Vores skræddersyet leverandørnetværk giver os mulighed for at skaffe næsten alle typer maskiner og reservedele uden mellemled.

Derfor kan vi sikrer dig de bedste mærker og til den bedste pris. Er du i tvivl, om vi har det mærke, du søger? Prøv os af, vi ser frem til at høre fra dig. 

 

Vitra-logo
Klippo-logo
Antonio-carraro-logo
Iseki-logo
Grashopper-logo
Echo-logo
Pellenc-logo
Honda-logo
Ariens-logo
Stiga logo
Ventrac-logo