Københavns Maskinservice Mere Om Københavns Maskinservice

Om OsKøbenhavns Maskinservice ApS – din totale løsning


Københavns Maskinservice ApS er en stærk samarbejdspartner for alle dem, der arbejder professionelt med maskiner. Vi stræber efter at blive din leverandør af al materiel i have- og parkbranchen. Vi ønsker et samarbejde, der sikrer driftssikkerhed, fleksibilitet, kvalitet og branchens bedste priser. Her får du en total løsning fra salg til service og reparationer. Velkommen i familien.

Service af maskiner i København


Alle kunder er velkomne

Boligselskaber, kommuner, gartnere, anlægsgartnere, brolæggere, ejendomsservice, håndværkere, ejer-, andels-, grundejer og haveforeninger, private og offentlige. Hos os er alle velkommen. Her finder du din nye maskine eller får pustet nyt liv i den gamle.

Hos os er du mere end bare et nummer. Du bliver en del af familien, og derfor kan du altid forvente en uformel omgangstone og høflig betjening. Her kan vi få taget en god snak om dine behov, så du og din maskine får den rette behandling. Ring til os og få en snak på 36 49 75 25.

Stort værksted i gode omgivelser

Københavns Maskinservice holder til i udkanten af København. Her har vi et 350 m2 stort værksted, hvor vi sælger og reparerer maskiner. Vi har alt det fornødne værktøj, nøje udvalgte lifte til alle typer maskiner, så vi kan sikrer dig en solidt og veludført stykke arbejder hver gang.

Vi består af et lille fleksibelt team, hvor effektiv kommunikation har høj prioritet. Vi vil nemlig sikre os, at du altid er orienteret, og at vi altid kan arrangere en afhentning af dine maskiner eller en demonstration af en ny maskiner. Vi besvarer alle henvendelser indenfor 24 timer.

Mere end 100 års mekanikererfaringer

Vores ansatte hos Københavns Maskinservice har tilsammen mere end 100 års erfaring håndtering og reparationer af maskiner. Dette sikrer, at du og dine maskiner altid bliver håndteret med professionalisme og ekspertise, så du kommer hjem med et perfekt resultat

Her sætter vi en ærer i, at vide mere om vores felt end, hvad der ellers er nødvendigt. Derfor ved vi, hvordan din maskine skal håndteres. Vores viden hjælper os til vejlede dig til den bedste løsning, når dine maskiner skal repareres, eller når du skal bruge en ny. Her får du nemlig en totalløsning.