Københavns Maskinservice Klippo


Hvad kendetegner en Klippo?


Kvalitetsmaskinen fra svenske klippo kender alle, og de har gennem 60 år leveret markedets bedste plæneklippere. Klippo har lavet det samme siden de startede, og derfor laver klippo i dag markedets bedste maskiner.Udødelige maskiner!

60 år med plæneklippere i topkvalitet. Derfor er 30 års levetid for en Klippo ikke unormalt.


De professionelles klare valg

De professionelles fortrukne plæneklipper! Det røde helstøbte aluminiumsskjold skuffer ikke.

Et reelt arvestykke

Plæneklipperen, der går i arv igennem generationer. Den bliver bare ved.

Hvad laver Klippo?

Klippo laver rotorklippere og cylinderklippere med mange smarte funktioner og detaljer. Der er kræset for detaljerne, og du er ikke i tvivl om kvaliteten, når du har den i hænderne. Klippo leverer forskellige plæneklippere med funktioner, der spænder så bredt, at der findes en maskine til alle.

Motorerne på Klippos plæneklippere kommer fra de store motorproducenter Briggs og Stratton samt Honda og er nøje udvalgt af Klippos kvalitetssikring. Hvad end du vælger mulcher- eller opsamlerteknik på din næste Klippo, er kniven nøje udvalgt til den enkelte rotorklipper og sikrer dig det bedste klipperesultat.Hvad er det Klippo kan?

Klippo har lavet plæneklippere i over 60 år, og det afspejler sig i alle deres maskiner. Vi har flere kunder, der stadig skal bruge reservedele til deres 35 år gamle klipper. De har fået et personligt forhold til den og ser ingen grund til at skifte den ud. Den er blevet en del af familien.

Det helstøbte aluminiumsskjold sikrer dig, at din Klippo ikke ruster, og det giver en af markedets stærkeste og mest robuste rotorklippere. Hjulene er produceret med dobbelte, vedligeholdelsesfrie kuglelejer, der sikrer lav friktion og nærmest ingen rullemodstand. Brede gummidæk sikrer vejgreb og et lavt, fordelt tryk.

Højden kan justeres nemt og enkelt. Både klippehøjden på kniven og arbejdshøjden i håndtaget. Håndtaget kan endvidere justeres sidevejs, så du kan komme helt tæt på tjørnehækken uden at blive revet op. Forhjulstræk gør det nemt at trække maskinen tilbage efter at have klippet op mod en kant uden at slide hjulene. Forhjulene fortsætter med at trække, hvis du løfter dem fra jorden, idet du trækker maskinen tilbage. Det mindsker slid på maskine, remme, hjul og ikke mindst din græsplæne.

Stærke og nøje udvalgte motorer sikrer, at du altid kan starte din plæneklipper og ikke får problemer med at trække den igennem fugtigt græs. Samtidigt er flere Klippomaskiner Svanemærkede, hvilket betyder nedsat udledning af kulbrinte og kvælstof, samt overholdelse af skrappe krav omkring vibrationer og støjniveau til glæde for miljøet og dig!
Lagerføring og leveringstid


Vi har altid masser af Klippomaskiner på lager. I højsæsonen lagerfører vi de fleste modeller, og sælger dem stille ud hen over efteråret for at gøre plads til næste års modeller. Vi kan altid skaffe nye maskiner på to hverdage, så du kommer aldrig til at vente for længe.
Historien bag Klippo


Virksomheden blev grundlagt i 1954 i Malmø, Sverige, af Karl Dahlman. Derefter udviklede Dahlman, med lidt inspiration fra USA, Europas første rotorklipper - Klippman. På daværende tidspunkt solgte de primært maskiner i Malmø og nærområdet fra deres forretning.

Fra mund til mund gennem professionelle brugere fik Klippo snart ry for at levere god kvalitet, og det spredtes over hele Sverige.

Efter 9 år i branchen, lancerede Klippo en nyhed, der vækkede kæmpe opsigt på verdensudstillingen i Bruxelles 1963 - nemlig den “flyvende plæneklipper” - FLYMO.

11 år senere kommer Klippo igen med noget banebrydende, eftersom de i 1984 kommer med deres første version af flagskibet - "Selvtrækkeren". Nu skal man ikke længere skubbe sin lille plæneklipper. Den kører selv!

I slutningen af 1984 sælger Karl Dahlman virksomheden til Thomée-Hörle. Derefter i 1994 bliver Klippo’s græsklippere bygget med katalysator som standard.

Klippos 50 års fødselsdag i 2004 bliver fejret med den første Mulcher klipper (bioklipper) nemlig Klippo Next med et klippebord på 48cm.

Efter ikke mindre end 51 år i branchen leverede Klippo i 2005 plæneklipper nummer 1.000.000, hvilket betød, at Klippo indtog pladsen som Hofleverandør.

Sidst men ikke mindst har Klippo siden 2007 været ejet af Husqvarna koncernen, og i dag kan vi være glade og stolte af at sælge verdens bedste plæneklipper videre til dig.