Københavns Maskinservice Honda


Hvad producerer Honda?


Siden 1953 har Honda produceret stabile motorer med overskud og er med god grund blevet et hurtigt voksende brand.Kilometertæller på maskine fra Honda

Fokus på miljøvenlighed

Honda producerer driftssikre, stabile samt miljø- og støjvenlige 4-taktsmotorer.

En vandpumpe fra Honda

Producerer top kvalitet

Professionelt haveudstyr til den krævende bruger. Bygget til at blive brugt!

En motor fra Honda

Erfaringen kan ses

Gennemtestede og afprøvede produkter, der er udviklet gennem mange års erfaring.
Hvem er Honda?

Hele verden kender Honda, og det er et brand, der har sat et aftryk på kvaliteten hele vejen igennem. Honda laver alt fra biler og motorcykler til buskryddere og marinemotorer. De har en finger med i alt, hvad der bevæger sig indenfor transport og motorer, selv flyvemaskiner, robotter og endda mountain bikes.

Hos Københavns Maskinservice har vi fokuseret på dét, vi er bedst til – nemlig havemaskiner og generatorer. Derfor har vi særligt udvalgt den del af Hondas brede portefølje, der inkluderer alt fra plæneklippere, robotklippere, plænetraktorer, buskryddere, hækkeklippere, løvblæsere, fræsere, 2-hjuls traktorer og skiveklippere.
Hvad er det, at Honda kan?


Honda har slået sig fast i forbrugernes bevidsthed ved at have udviklet deres enormt stærke og lydsvage 4-takts motorer. Endvidere har de udviklet en 4-takts motor, der kan tåle at vende på hovedet og stadig smøre hele motoren. Denne motor giver flere fordele så som brug af almindeligt ublandet benzin og lavere omdrejninger. Har du først for alvor prøvet en Honda motor, vil du ikke have noget andet. En motor fra Honda er nemlig noget helt særligt.
Lagerføring og leveringstid


Københavns Maskinservice leverer og lagerfører altid maskiner fra Honda, og vi kan skaffe alt fra deres portefølje i løbet af få dage. Ved at følge linket kan du se hele Hondas Power Equipment portefølje på Honda Danmarks hjemmeside.
Historien bag Honda


Honda startede helt tilbage til 1953, hvor de skabte den første “general purpose” motor, der har skabt grundlaget for alle de universalmotorer, der bliver brugt i dag i et utal af mindre maskiner fra plæneklippere til generatorer. På grund af nytænkningen og de visionære drømme har innovationen sikret Honda en plads, som den største motorproducent i verden.

Hondas 4-takts motorer i små maskiner startede i 1960’erne, da Honda mente, at 2-takts motorens udledning af olie i udstødningsgasserne på påhængsmotorer til både umuligt kunne være sundt for miljøet. Derfor gik de i gang med at udvikle en 4-taktsmotor, der kunne fungere selvstændigt. Således er det hele miljøspørgsmålet, der er omdrejningspunkt for Hondas drømmefabrik: Honda - The power of Dreams.

Honda Logo