Københavns Maskinservice Echo


Hvad producerer Echo


Echor sælger japansk producerede små-maskiner i høj kvalitet til mange formål. Man siger: "Èn gang Echo, altid Echo"!Hækkeklipper fra Echo hos Københavns Maskinservice

Produkter af høj kvalitet

Echo's konstruktioner er i top kvalitet, der sikrer stabilitet og driftsikkerhed i dit arbejde.

Rød motorsav fra Echo

En meget kraftfuld motor

Her finder du kraftfulde 2-takts motorer, der har masser af overskud til alle slags opgaver.

Hækkeklipper fra Echo med Stang

Med miljøet i tankerne

Med miljøbenzin fra os er du med til at hjælpe miljøet, da du reducerer udledningen af drivhusgasser.Hvem er Echo?

Echo's portefølje spænder over alle typer af håndholdte maskiner til mange forskellige formål. Echo sælger blandt andet motorsave, løvblæsere, løvsugere, hakkeklippere, trimmere/buskryddere, topsave, skæremaskiner, standsave, teleskopstangsave, jordbor og multimaskiner med mulighed for at montere alverdens redskaber.

Hvorfor er Echo så godt?


Echo har specialiseret sig i at producere stærke og pålidelige 2-takts motorer med rigtigt mange timer i sig. Motorerne er designet på en sådan måde, at de er nemme at reparere og servicere. Samtidig har Echo nogle af det professionelle markeds, billigste reservedele.

Der er ikke mange, der i dag kender Echo, men når de først har haft maskinerne i hænderne og arbejdet med dem, bliver de hurtigt fascineret er den høje kvalitet og det gode design.

Echo udvikler alle deres produkter efter japanske traditioner, hvilket betyder, at der ikke bliver sendt noget på markedet, som ikke er gennemtestet af de professionelle kunder.

Lagerføring og leveringstid


Københavns Maskinservice er lagerførende for Echo's absolutte topprodukter, og vi har altid masser af Echo produkter på lager. Desuden kan vi skaffe alt fra Echo's protefølje fra dag til dag.

Kom ind og se vores udstilling og bliv inspireret af maskinerne. Mærk hvordan det føles at holde nogle af markedets bedste og mest professionelle produkter i hånden. Du finder os i Hvidovre på Hammerholmen.
Historien bag Echo


Den 8 september, 1947 blev firmaet Kyoritsu Noki Company Ltd. Grundlagt, og de udviklede en revolutionær manuel gødningssprøjte samtidig med, at en ny motoriseret “tåge” sprøjte blev introduceret. DM-serien af rygbårne blæsere til “tåge” sprøjtning startede i 1955 en ny æra indenfor gødning i landbruget.

I 1960 udvikler Kyoritsu den første buskrydder - dog stadig med rygbåren motor - men det var en revolution for branchen med denne type udstyr. Navnet og brandet ECHO opstod i 1963, da Kyoritsu præsenterer verdenen for deres første motorsav, der bliver kaldt ECHO CS-80.

Buskrydderen, som vi kender den i dag med skulderstrop, lige stang og “U-styr”, blev introduceret i 1966 under navnet “Swing Scythe”. Fire år senere i 1970 revolutionerer Echo markedet for udendørs rengøring og vedligehold, da de introducerer den innovative rygbårne løvblæser, PB-9. Året efter ændrer virksomheden navn til KIORITZ CORPORATION og introducerer en ny let kædesav, der ansås som værende den første lette professionelle sav på markedet. Den blev kaldt ECHO CS-302.

I 1981 introducerer KIORITZ CORPORATION en ny kædesav med en noget speciel motor. Nemlig en 2-cylindret OPE motor “Opposed-piston Engine”, der er kendt fra at drive de tyske Junkers fly under anden verdenskrig. Den blev dog aldrig et “hit”.

I 1990 begyndte maskinerne og ligne dem, vi kender i dag, og samme år introduceres den første motoriserede kantskærer med buet skaft. To år senere præsenterede Echo udviklingen af deres løvblæser og introducerede den kendte “Shred ‘N’ Vac” håndholdte løvsuger med opsamlerpose. Siden er de gået slag i slag og i starten af de nye årtusinde introducerede de deres “Easy-Start” (tidligere kaldet “i-start”), der sikrer, at maskinerne starter nemt og ubesværet. Teknologien vandt i 2001 en “Gold Award” i Frankrig.

Echo har været en af markedets største spillere i mere end 30 år og har konstant været på forkant med den teknologiske udvikling. De er blandt de bedste, og derfor føler vi os hos Københavns Maskinservice forpligtet til at dele deres produkter med jer.