Københavns Maskinservice Ariens


Hvad producerer Ariens?


Vi sælger maskiner fra Ariens, der har et bredt udvalg af små og mellemstore, professionelle sne- og havemaskiner.En Gravely maskine fra Ariens

Amerikansk kvalitet

Ariens producerer kun gennemtestede amerikanske kvalitetsmaskiner uden Kinadele.

En Ariens Sno-thro Sneslynge

Pålidelig og effektiv

Ariens har lavet professionelt og pålideligt sneudstyr i høj kvalitet siden 1933.


Ekseptionel maskinkraft

Komponenter af høj kvalitet sikrer et overskud af hårdfør og bundsolid motorkraft.
Hvem er Ariens?

Ariens er navnlig kendt for deres sneslynger "Sno-Thro", som de har produceret siden 1960. De første maskiner holdt i over 30 år, og gennem tiden er der kommet flere maskiner til sortimentet. Ekspertisen, den høje kvalitet og det gode håndværk kendetegner dog stadig den dag i dag virksomheden, der fortsat leverer maskiner i allerhøjeste kvalitet. De leverer et bredt udvalg til både professionelle, semiprofessionelle og private brugere med solide komponenter. Der er ikke noget Kina-grej imellem.

Ariens har købt virksomheden Gravely, som mange kender for deres utroligt stærke fejemaskiner, der har været produceret siden 1916. I dag producerer Gravely mere end fejemaskiner. Deres Zero-turn plæneklippere er blevet et must-have for professionelle. Således finder du ofte Gravely-maskiner til offentlig, erhvervsmæssig og privat brug.

Ariens har udvidet deres sortiment til at indeholde alt fra sneslynger til plæneklippere, specialmaskiner som kantskærere, mosriver, fræsere, skive- og fingerklippere og brændekløvere.

Hvorfor er mærket så godt?


Ariens bygger maskiner baseret mange års erfaring med udvikling af deres produkter. Når du tager maskinerne i hånden og bruger dem, kan du mærke, at det her bare er lige en tand bedre. Der er ikke sparet på robuste materialer og komponenter, og derfor kan du altid forvente, at kvaliteten er helt i top.

En stærk motor til dit professionelle udstyr er kernen i en pålidelig og arbejdsvenlig maskine, der ikke svigter hverken ved opstart eller under hård belastning. Med Ariens er du sikret høj kvalitet og maskiner, der virker.


Lagerføring og leveringstid


Alle maskiner kan normalt leveres inden for få dage, og du har altid mulighed for at se og prøve de fleste af Ariens' maskiner i vores showroom i Hvidovre. Kontakt os her, og få en demonstration eller en prøvetur.
Historien bag Ariens


Ariens historie går langt tilbage, og de har siden 1933 produceret have- og snemaskiner til professionelle og private. Det er et amerikansk brand, der værdsætter høj kvalitet, og som ikke er bange for at ville være de bedste. Derfor har de haft omtalt deres produkter på følgende måder:"Klipperen til plænen foran Det Hvide Hus", "Officiel Sneslynge på Lambeau Field" (amerikansk fodboldbane på Green Bay, Wisconsin), "King of Snow". Den dag i dag ligger deres fabrik stadig i Brillion, Wisconsin.

"King of Snow" må siges at være en korrekt betegnelse. I 1959 spurgte en Ariens-forhandler fra det nordøstlige USA nemlig efter en 2-trins sneslynge til private hjem, og det tog Ariens til efterretning. Det skulle blive til den populære Sno-Thro. Designprocessen startede midt i december samme år.

I marts 1960 var den første prototype klar og fra juli og hen over vinteren rullede 1.865 maskiner hen over produktionsbåndet. Godt 20 år senere i de sene 70'ere blev der produceret mere end 100.000 Sno-Thro maskiner. Dertil ramte virksomheden i november 2005 en milesten. De havde nu produceret mere end to millioner Sno-Thro sneslynger. Dette legendariske produkt kan du selvfølgelig få hos os.

Ariens Logo